En liten uppfödning i hemmiljö

Våra valpar föds upp i vårt hem. Vi är en liten uppfödare där vi känner att 2-3 valpkullar per år är det vi vill hålla oss till allt för att kunna ge alla valparna den stimulans och trygghet som de behöver för att möta världen. Vi arbetar efter ett system som kallas Puppy Culture. När valparna är redo för att flytta så är de så gott som rumsrena, vana vid andra hundar, vana vid barn och katter.  När ni får hem er valp finns vi som stöd och vi har regelbundna valpträffar där vi träffas och ni får tips på hur man kan aktivera sin hund. Behöver ni hundpassning är ni alltid välkomna att lämna hit er hund. Det viktigaste för oss är att ni ska känner er trygga i erat val av att köpa valp från oss och där ni alltid kan räkna med att vi finns där för er och er hund.

Planerade valpkullar 2023

glitrtra och moses valp_edited.jpg

Under våren 2023 kommer Glittra att få sin andra kull valpar. Vi väntar med spänning på testresultatet från den hane som jag tänker använda om allt stämmer:)

???
inte klart ännu vem det blir :)

doris.jpg

I höst blir Doris 2 år, tanken är om hon uppfyller alla hälsotester samt mina krav på en bra avelstik, så kommer hon att bli mamma. Mer info kommer under sommaren 2023

Om ni är intresserad av en valp från min lilla kennel, skriv ett email och berätta vilka ni är. I samband med att Glittra löper kommer jag att öppna en intresseanmälan.

Då många efterfrågar allergitest på valpen kommer jag att testa alla valpar i kullen och efter resultat bestäms vem som får vilken valp