top of page

Kommande valpkull!

Daisy är en liten medium tik på ca 12 kg. Hon kommer från De Bontes Kennel i Nederländerna. Daisy är en lugn liten tjej som bor med sin fodervärd i Vadstena. Hanen vi valt heter Qleo´s Charming Gimzo i stamtavlan men kallas till vardags för Charlie. han bor med sin familj i Uppsala. "Charlie" är min egen uppfödning efter Glittra och Moses en super trygg kille som jag redan tidigt kände att jag älskar hans mentalitet.

Vi hoppas att denna kull kommer att bli härliga sociala hundar med en härlig mentalitet över det vanliga.  Charlie är även han en liten medium kille på 12 kg. 

Vi hoppas på en kull med många färger och även tvåfärgat. 

Intresserad av en valp?  Skicka en intresseanmälan och berätta vilka ni är :)

20240605_085851.jpg
20220503_181527.jpg

Våra valpar föds upp i vårt hem.

Vi är en liten uppfödare där vi känner att 2-3 valpkullar per år är det vi vill hålla oss till allt för att kunna ge alla valparna den stimulans och trygghet som de behöver för att möta världen.

 

Vi arbetar efter ett system som kallas Puppy Culture.

När valparna är redo för att flytta så är de vana vid andra hundar, vana vid barn och katter. 

När ni får hem er valp finns vi som stöd och vi har regelbundna valpträffar där vi träffas och ni får tips på hur man kan aktivera sin hund.

Det viktigaste för oss är att ni ska känner er trygga i erat val av att köpa valp från oss och där ni alltid kan räkna med att vi finns där för er och er hund.

Boka en valp från oss?

Så här går det till; eftersom det är många valp intresserade som mailar till flera uppfödare om intresse att boka en valp, så kommer jag att införa en bokningsavgift på 5000 kr som när valparna är födda betalas in.. Det gör att både du som valp intresserad vet att du har en valp att se fram emot och jag har en valp köpare. Skulle det mot förmodan hända någonting så det inte blir några valpar betalas självklart handpenningen tillbaka. Skulle ni som valp intresserade ångra er eller köpa valp från någon annan betalas inte avgiften tillbaka.

bottom of page