top of page

Planerad valpkull Hösten 2023

Till sommaren kommer förhoppningsvis Doris löpa och paras med Belloui Moses. Doris är en liten medium på 12,7 kg och Moses en mini på ca 9,5kg. Är ni intresserade av en valp till hösten är ni välkomna att kontakta oss och komma på besök.

20220503_181527.jpg

Våra valpar föds upp i vårt hem.

Vi är en liten uppfödare där vi känner att 2-3 valpkullar per år är det vi vill hålla oss till allt för att kunna ge alla valparna den stimulans och trygghet som de behöver för att möta världen.

 

Vi arbetar efter ett system som kallas Puppy Culture.

När valparna är redo för att flytta så är de vana vid andra hundar, vana vid barn och katter. 

När ni får hem er valp finns vi som stöd och vi har regelbundna valpträffar där vi träffas och ni får tips på hur man kan aktivera sin hund.

Det viktigaste för oss är att ni ska känner er trygga i erat val av att köpa valp från oss och där ni alltid kan räkna med att vi finns där för er och er hund.

Boka en valp från oss?

Så här går det till; eftersom det är många valpintresserade som mailar till flera uppfödare om intresse att boka en valp,så kommer jag att införa att när parning skett och man sagt att man vill ha en valp så kommer den valpintresserade att få betala en tingningsavgift på 5000 kr som dras av från slutfakturan. Det gör att både du som valpintresserad vet att du har en valp att se fram emot och jag har en valpköpare. Skulle det mot förmodan hända någonting så det inte blir några valpar betalas självklart handpenningen tillbaka. Skulle ni som valpintresserade ångra er eller köpa valp från någon annan betalas inte avgiften tillbaka.

bottom of page